Her er noen ofte stilte spørsmål.
Da du kjøpte et nettabonnement, mottok du en e-post med følgende emne:
Your {Target App name} subscription receipt
Velg følgende lenke nederst i e-posten:
customer portal.
På siden som åpnes, velger du følgende knapp for å si opp abonnementet:
Cancel subscription
Abonnementet blir ikke sagt opp når du sletter appen.
Trykk på handlekurvikonet og deretter på Gjenopprett kjøp. Appen bytter til Pro-versjonen når kjøpet er gjenopprettet.
Når handlekurvikonet forsvinner, er Pro-versjonen gjenopprettet.
Vi beklager, men betalte abonnementer må foreløpig kjøpes separat for hver plattform. Et kjøp gjort på iOS, Android eller nettet kan foreløpig ikke deles med de andre plattformene.
Vi vurderer å gjøre det mulig å bruke ett kjøp på flere plattformer i fremtiden.
Avhengig av tilkoblingen din kan det ta fra noen sekunder til flere titalls sekunder før kjøpet registreres i appen. Lukk appen helt og start den på nytt.
Hvis handlekurvikonet øverst forsvinner etter at du har startet appen på nytt, er den betalte versjonen aktiv.
Hvis du fortsatt ikke får brukt de betalte funksjonene, må du kontrollere at kjøpet ble fullført.
Når et kjøp på nettet er fullført, mottar du en e-post med følgende emne:
Kvittering for abonnementet ditt på {name of the app you purchased}
Hvis kjøpet ble fullført og betalingen er gjennomført, men handlekurvikonet fortsatt vises, bruker du gjenopprettingsfunksjonen.
Trykk på handlekurvikonet og deretter på Gjenopprett kjøp. Appen bytter til Pro-versjonen når kjøpet er gjenopprettet.
Hvis du har en kjøpsbekreftelse og handlekurvikonet har forsvunnet, men du fortsatt ikke får brukt de betalte funksjonene, kan du kontakte oss med nærmere opplysninger.
Sjekk først om du kan eksportere en eksempelfil eller en nyopprettet fil. Hvis det bare er én bestemt fil som ikke kan eksporteres, kan problemet skyldes innholdet i den.
Hvis problemet bare oppstår med én bestemt fil, kan du kontakte oss med følgende informasjon:
Vær oppmerksom på at vi kanskje ikke kan undersøke alle saker.
Vi tilbyr en nettversjon eller Chrome-utvidelse for de fleste av appene våre. Disse kan brukes på Windows og Mac, og vi håper du vil prøve dem.
Refusjonsprosessen avhenger av plattformen der du foretok kjøpet.
Å si opp et abonnement gir ikke refusjon for betalinger som allerede er gjort. Refusjon er ikke garantert, og forespørsler vurderes i henhold til hver plattforms retningslinjer og omstendighetene rundt kjøpet.
For å be om refusjon for et kjøp på nettet, kontakt oss med følgende informasjon:
Informasjonen i e-posten med kjøpskvitteringen som har følgende emne, vil hjelpe oss med å bekrefte kjøpet ditt:
Your {Target App name} subscription receipt
Etter at vi har gjennomgått kjøpet ditt, gir vi deg beskjed om det kvalifiserer for refusjon.
For kjøp og abonnementer via App Store må du be Apple om refusjon.
Apple avgjør om refusjonen blir godkjent. Kontakt også Apple for å sjekke statusen på forespørselen din.
Åpne Apples side Rapporter et problemFor kjøp og abonnementer via Google Play må du be Google Play om refusjon.
Retten til refusjon avgjøres i henhold til Google Plays retningslinjer for refusjon og omstendighetene rundt kjøpet. I noen tilfeller, for eksempel når det har gått en stund siden kjøpet, kan Google Play be deg om å kontakte apputvikleren.
Hvis du blir bedt om å kontakte oss, oppgi ordrenummeret ditt, som begynner med GPA., og årsaken til at du ber om refusjon.
Åpne siden for refusjonsforespørsler hos Google PlayEn forespørsel om refusjon avslutter ikke nødvendigvis abonnementet automatisk. For å stoppe fremtidige belastninger, se også Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt? ovenfor.